Pedicure in Naaldwijk met meer dan 30 jaar ervaring

In drukke periodes is het soms een uitdaging om echt te kunnen ontspannen. Een pedicure behandeling is niet alleen heel goed om je voeten optimaal gezond te houden. Je voeten laten behandelen door een professionele pedicure is ook erg ontspannend! Ben je op zoek naar een ervaren pedicure in Naaldwijk, die jouw voeten in de watten kan leggen? Ik ben Sylvia van der Knaap, al meer dan 30 jaar een gediplomeerd pedicure. Daarnaast ben ik ook een officieel bevoegd medisch pedicure. Dit betekent dat ik ook de meer kwetsbare voet een passende en optimale behandeling kan geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oudere voet. Ook mensen met diabetes, reuma of mensen met spasmen kunnen bij mij terecht. Ik werk zowel als pedicure in Maassluis, als in mijn eigen praktijk in Honselersdijk. Geef jezelf en je voeten een cadeautje en kom bij mij langs!

Gediplomeerd medisch pedicure in Naaldwijk

De oudere voet heeft al heel wat extra jaren meegedraaid. Het is belangrijk om, als je met deze voeten in aanraking komt als pedicure, precies te weten hoe je deze het beste kan behandelen. Oudere voeten hebben een meer specialistische en deskundige behandeling nodig. Ik ben sinds 2015 gediplomeerd medisch pedicure. In mijn opleiding heb ik geleerd om voeten te behandelen die meer specifieke zorg nodig hebben. Niet alleen ouderen, maar ook mensen met diabetes, reuma of mensen die spasmen hebben kunnen bij mij terecht. Deze voeten hebben namelijk vaak net wat anders nodig, en het is belangrijk dat de pedicure over de juiste kennis beschikt om deze voeten de beste behandeling te geven. Wil je graag meer weten over de behandelingen die ik geef? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta je graag te woord!

Pedicure Naaldwijk

Ik leg jouw voeten graag uitgebreid in de watten

Al meer dan 30 jaar behandel ik voeten in alle soorten en maten. Elke klant geef ik een complete voetbehandeling. Zo knip ik altijd de nagels en zorg ik dat het nagelgebied optimaal is verzorgd. Aan het eind van de behandeling smeer ik de voeten in met een verzorgende crème. Bovendien zorg ik ervoor dat het behandelde gebied de juiste aftercare krijgt. Als ik bijvoorbeeld een likdoorn heb behandeld, of eelt heb weggehaald, is het belangrijk dat deze huid de juiste verzorging krijgt zodat deze zo snel mogelijk weer herstelt.

Altijd wel een locatie bij jou in de buurt

Naast pedicure in Naaldwijk, ben ik ook werkzaam op andere locaties. Ik werk ook als pedicure in Honselersdijk. Hier heb ik mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik ook in Dienstencentrum ‘de Vliet’ als pedicure in Maassluis. Op die manier ben ik altijd wel een keer bij jou in de buurt!

Menu