Professionele pedicure in Maassluis met meer dan 30 jaar ervaring

Het is belangrijk om je voeten gezond te houden. Je gebruikt ze immers heel erg veel in het dagelijks leven! Het goed verzorgen van je voeten houdt je voeten in optimale staat. Je kan zelf je voeten uiteraard goed onderhouden, maar het het is aan te raden om regelmatig je voeten door een ervaren pedicure te laten behandelen. Een pedicure is immers gespecialiseerd in het optimaal verzorgen en behandelen van voeten in alle soorten, maten en typen. Bovendien is een pedicure behandeling erg ontspannend. Ben je op zoek naar een pedicure in Maassluis, waarbij jouw voeten in goede en professionele handen zijn? Ik ben Sylvia van der Knaap, een gediplomeerd medisch pedicure. Dat betekent dat ik, naast de basis behandelingen, ook voeten kan behandelen die meer specifieke verzorging nodig hebben. Mensen met een wat kwetsbare gezondheid, zoals bijvoorbeeld mensen met reuma of diabetes, kunnen ook bij mij terecht. Ik heb een eigen ruimte als pedicure in Honselersdijk, waar je van harte welkom bent. Ben je op zoek naar een pedicure in Maassluis met veel ervaring, om je voeten van een professionele behandeling te voorzien? Kom langs en ik help je graag verder.

Ik geef jouw voeten een complete en professionele behandeling

Ik vind het erg belangrijk om de gehele voet te behandelen. Zo knip ik bijvoorbeeld altijd de nagels en verzorg ik daarbij ook de nagelomgeving. Uiteraard is de behandeling die ik uitvoer afhankelijk van de wens van de klant. Ik besteed aan het einde van de behandeling extra zorg aan de gebieden die ik behandeld heb, bijvoorbeeld eeltplekken die ik heb weggehaald of plekken waar een likdoorn heeft gezeten. Aan het eind van de behandeling zorg ik er voor dat je met heerlijke voeten naar huis kan. Ik crème de voeten in en trek graag je sokken weer aan.

Pedicure Maassluis

Professioneel medisch pedicure in Maassluis

Sinds 2015 ben ik, naast gediplomeerd pedicure, ook een officieel bevoegd medisch pedicure. Dit betekent dat ik ook mensen kan behandelen met voeten die meer specifieke zorg en meer gerichte aandacht nodig hebben. Ik heb in mijn opleiding geleerd om bijvoorbeeld ook mensen met diabetes, reuma en spasmen te behandelen. Ook de oudere voet kan kwetsbaarder zijn. Het is bij dit type voeten belangrijk dat de pedicure precies weet wat dit type voet nodig heeft. Ik heb in mijn opleiding geleerd hoe ik ook juist dit soort voeten, waarmee het belangrijk is dat je de juiste kennis hebt, optimaal kan behandelen. Ben je op zoek naar een pedicure in Naaldwijk die gespecialiseerd is in het behandelen van voeten die speciale aandacht nodig hebben? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help je graag verder.

Menu