Ervaren en professionele pedicure in Honselersdijk met eigen praktijk

In het dagelijks leven ben je vaak constant in de weer. Nog even snel dat pakketje ophalen, daarna naar de supermarkt om boodschappen te doen, en voor het avondeten nog even de hond uitlaten. Je voeten draaien overuren! Het is dan ook belangrijk om deze in optimale gezondheid te houden. Een behandeling door een ervaren pedicure zorgt ervoor dat je voeten van top tot teen verzorgd worden. Ben je op zoek naar een ervaren pedicure in Honselersdijk? Mijn naam is Sylvia van der Knaap en ik heb meer dan 30 jaar ervaring als pedicure. Ik ben, naast gediplomeerd pedicure, ook een bevoegd medisch pedicure. Dit betekent dat ik ook voeten kan behandelen die meer specifieke zorg en aandacht nodig hebben. Ik heb een eigen praktijk in Honselersdijk waar ik alle rust en ruimte heb om jouw voet optimaal te behandelen en te verzorgen. Daarnaast werk ik ook als pedicure in Maassluis. Ben je op zoek naar een pedicure die jouw voeten in de watten kan leggen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder!

Ik geef jouw voeten een complete en professionele behandeling

k vind het erg belangrijk om de mensen die ik ontvang in mijn praktijk een complete behandeling te geven. Zo knip ik altijd de nagels en zorg ik ervoor dat aan het eind van de behandeling ik de voet met crème insmeer. Hoe de behandeling verloopt is uiteraard erg afhankelijk van de wens van de klant. Ik kan op diverse manier likdoorns behandelen, bijvoorbeeld door deze drukvrij te leggen of door deze te behandelen met een chemische pakking. Ook voor ingegroeide nagels of eeltplekken kun je uiteraard bij mij terecht! Bij het afronden van de behandeling zorg ik ervoor dat het behandelde gebied goed wordt verzorgd, door bijvoorbeeld deze plek glad te schuren of met nattechniek te behandelen. Ik trek daarna je sokken weer aan, zodat je met heerlijk verzorgde voeten tevreden de deur uitwandelt. Ik werk, naast mijn eigen praktijk in Honselersdijk, ook in Dienstencentrum ‘de Vliet’ in Maassluis. Daar ben je uiteraard ook van harte welkom!

Pedicure Honselersdijk

Gespecialiseerd medisch pedicure in Honselersdijk

Sommige voeten hebben speciale aandacht nodig. De oudere voet kan kwetsbaarder zijn. Het is belangrijk dat deze wordt behandeld door iemand die kennis heeft van wat deze voet nodig heeft. Ook bij mensen die diabetes hebben of reuma is het belangrijk dat hun voeten door een medisch pedicure worden behandeld. Sinds 2015 ben ik een gediplomeerd medisch pedicure. Dat houdt in dat ik precies weet hoe ik ook deze meer kwetsbare voeten goed kan behandelen en verzorgen. Ben je op zoek naar een pedicure in Naaldwijk die ook de meer kwetsbare voet de juiste behandeling kan geven? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Menu